تاریخچه اسنک ذرت چیست؟


آیا تا به حال به تاریخچه اسنک ذرت فکر کرده‌اید؟ آیا می‌دانید اولین بار چه کسی به فکر تولید این اسنک‌های خوشمزه افتاد؟ تقریبا ۷۰ سال پیش بود که فردی به نام موری یوهایی توانست از پودر ذرت یک محصول تاریخی خلق کند. این محصول خوشمزه کاری با جهان کرد که صدها میلیون نفر در سراسر جهان از بچه ۳ ساله تا پیرمرد ۸۰ ساله از خوردن آن لذت ببرند.

اسنک‌های موری یوهایی آنقدر سر و صدا بپا کردند که در سال ۱۹۶۵ یکی از کمپانی‌های بزرگ تولید تنقلات به نام “بوردن” سهام او را با قیمت هنگفتی خریداری کرد. تقریبا در اواخر دهه ۶۰ میلادی بود که این اسنک‌ها وارد ایران شدند و توانستند خیلی زود جایگاه خودشان را در سبد تنقلات ما بدست آورند.

تکنولوژی تولید اسنک ذرت

اسنک را می‌توان از غلات مختلف نظیر ذرت، گندم، برنج و غیره تهیه کرد. این اسنک‌ها در کارخانه و در یک فرایند بسیار ساده آماده می‌شوند. برای اینکار کافیست تا پودر ذرت را با آب مخلوط کرد و خمیر آن را حرارت داد. این خمیرها از دستگاهی به نام اکسترودر عبور و پف می‌کنند. پس از اینکه خمیرها پف کردند، رطوبت آن‌ها را نزدیک به ۳ درصد می‌رسانند. اینکار باعث می‌شود تا اسنک‌ها کاملا ترد شوند و ماندگاری آن‌ها افزایش یابد.

اگر نگاهی به تاریخچه اسنک ذرت بیاندازیم متوجه می‌شویم که طرز تهیه آن هرگز تغییر نکرده و تنها تجهیزات ساخت آن پیشرفت کرده‌اند. موری یوهایی خالق اسنک ذرت این کار را در کارخانه کوچک خود با دستگاه‌های خیلی ساده انجام می‌داد و تصور نمی‌شد که خوراکی زردرنگ استوانه‌ای روزی تا این حد پرطرفدار شود. امروزه این اسنک‌ها در تمامی نقاط جهان از جمله ایران تولید و عرضه می‌شوند.

اسنک ذرت محصول بی‌نظیری است که در انواع اشکال تولید می‌شود. این اسنک‌ها را می‌توان در هر موقعیتی مصرف کرد؛ در سینما، هنگام تماشای فیلم، هنگام تماشای فوتبال و غیره. اسنک‌ها و مخصوصا از نوع یوتا! آنقدر خوشمزه‌اند که حتی پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها هم از خوردن آن سیر نمی‌شوند و پابه‌پای نوه‌های خود این محصول خوشمزه را میل می‌کنند و به هنگام خوردن این تنقلات بی‌نظیر به یاد دوران کودکی خود می‌افتند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.